OneLife Global

OneLife Global on interaktiivinen elämäntapamuutospalvelu, joka toimii käytännössä Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Pohjois-Savon alueella. Tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mahdollisimman laaja ja asiantunteva kontaktiverkosto, jolloin elämäntapamuutokset olisivat pysyviä ja turvallisesti toteutettavissa. Asiantuntijaverkostoon kuuluu lastentautien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Hannu Hirsimäki, lääketieteen lisensiaatti Joni Hirsimäki, farmaseuttina työskentelevä ja ravitsemustieteitä opiskeleva Heidi Seppälä ja fysioterapiaa opiskeleva Anniina Mikkola. Kokonaisuuteen kuuluu kattava ravitsemuksen arviointi, sekä luonnollisesti terveydentilan määrittäminen. Tarvittaessa voidaan käyttää privaattisektorin tutkimuspalveluja apuna (laboratoriokokeet, EKG, rasitus-EKG jne.), mutta näiden tarpeesta keskustellaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti.

Perusajatuksena on kartoittaa lähtötilanne ja miettiä tavoitteet tulevaisuuteen. Tämän jälkeen edetään rauhallisesti kohti tavotteiden täyttämistä. Lisätään liikuntaa ja parannetaan ravitsemukseen liittyviä tekijöitä. Tärkeää asiakkaalle on tarjolla oleva tuki ja asiantuntijan näkemys muutoksia tehdessä. Elämäntapapalveluja on lukuisia, mutta Onelife Global eroaa muista vankan lääketieteellisen osaamisen vuoksi. Laskutuksessa sovelletaan normaaleja asiantuntijataksoja ja näistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Joni Hirsimäki

Olen 28-vuotias lääketieteen lisensiaatti ja toimin yhtenä ohjaajista OneLife Global-konseptissa. Olen entinen jääkiekon SM-tason pelaaja ja nykyisin kuntoiluni koostuu triathlon-harjoittelusta yhdistettynä kuntosaliharjoitteluun. Annan mielelläni lisätietoja OneLife Global-konseptista. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!