Mikä?

OneLife Kuopio on Kuopion alueella toimiva interaktiivinen elämäntapamuutospalvelu.

Kenelle?

Palvelu on suunnattu henkilöille, jotka haluavat muuttaa elämäntapojaan terveellisemmiksi ja päästä fyysisesti parempaan kuntoon. Ikärajoja osallistumiseen ei ole. Myöskään sairaudet, lääkitykset ja huonokuntoisuus eivät ole este, sillä toiminnasta vastaa terveydenhuollon ammattilaiset.

Kenen kanssa?

Henkilökohtaisina ohjaajina toimii 23-vuotias 3.vuoden ravitsemustieteen opiskelija Heidi Seppälä ja 26-vuotias lääkäri Joni Hirsimäki. Heidillä on yleisurheilutausta ja nykyään harrastuksiin kuuluu juoksu, pyöräily, salitreeni, jumpat ja tankotanssi. Lisäksi hänellä on tietoa terveellisen ruokavalion sisällöstä. Jonilla on taustalla 17 vuotta jääkiekkoa TPS:ssä. Opiskelun alettua vuonna 2009 vaihtui kiekko juoksuun, pyöräilyyn, uintiin, salitreeniin, melontaan ja kiipeilyyn. Toiminnasta vastaa lastenlääkäri Hannu Hirsimäki.

Miten?

Etenemme kanssasi vaiheittain:

1. Esitiedot: Ilmoittauduttuasi saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jossa on kysymyksiä aiemmista liikuntatottumuksista, mahdollisista sairauksista, lääkityksistä jne.

2. Alkukartoitus ja sopimuksen teko: Kun olet täyttänyt lomakkeen ja lähettänyt sen meille, sovimme ensimmäisen tapaamisen. Sen tarkoituksena on kartoittaa elämäntilanteesi    sekä muutostarpeesi ja näiden pohjalta sopia henkilökohtaiset tavoitteesi. Tässä vaiheessa teemme myös sopimuksen.

3. Kuntotesti: Kuntosi testataan UKK-instituutin suunnittelemalla kävelytestillä.

4. Ohjelman laatiminen: Seuraavaksi laadimme sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman yhdeksi kuukaudeksi ja annamme vinkkejä ruokavalioon sekä muihin elämäntapoihin liittyen.

5. Kehityksen seuranta: Jatkossa tapaamisia on kerran kuukaudessa. Tarkoitus on seurata kehitystäsi, antaa tukea ja tehdä aina uusi kuukauden ohjelma.

 

Miten kauan?

Ohjelman noudattamista ja tapaamisia jatketaan niin kauan, kun on tarvetta. Yleensä tavoitteen saavuttamiseen menee 6-12 kk. Ymmärrämme kuitenkin, että elämäntilanteet voivat muuttua, joten voit keskeyttää koska vain. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja irtisanomisaika on kalenterikuukausi.

Millaista tukea saan?

Tukeamme on tarjolla jatkuvasti, sillä voit ottaa ohjaajiisi yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella kellon ympäri. Tällainen tuutorointi sisältyy hintoihimme. Tulemme myös tarvittaessa kanssasi treenaamaan ja tutustutamme sinua halutessasi uusiin lajeihin.

Miksi valita OneLife Personal?

–          Yksilöllinen ja henkilökohtainen apu

–          Toiminnasta vastaa terveydenhuoltoalan asiantuntijat

–          Mahdollisuus käyttää firman lääkäripalveluita

–          Sopii hyvinkin heikkokuntoisille

–          Edulliset hinnat

Mitä maksaa?

Sopimuksen mukaan sovelletaan normaaleja lääkärikäynnin taksoja.

Miten ilmoittaudun mukaan tai mistä saan lisätietoa?

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: joni.hirsimaki@healh.fi tai soittamalla: 040-753 4415 (Joni Hirsimäki)