Home / Tuotteet / Pohjalliset / OrtoMalli-tukipohjallinen, 1 pari

OrtoMalli-tukipohjallinen, 1 pari

38.50

  1. Kotimainen tukipohjallinen jalkaterän luonnollisen toiminnan tukemiseen.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Kotimainen OrtoMalli-tukipohjallinen on suunniteltu oikeanlaisen fysiologisen luuston asennon mukaiseksi. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää fysiologisesti optimaalinen jalkaterän, nilkan, polvien sekä selän asento ja tasapaino. 
OrtoMalli-muotopohjallinen on valmistettu erittäin kestävästä, ilmavaksi rei’itetystä elastomeeristä. Pintamateriaali on antibakteerista mikrokuitua, ja se kestää käytössä vuosia. Pohjalliset kestävät 40 asteista konepesua.
Pohjallisen koko ilmoitetaan myös millimetreinä. Mittaa jalkasi laittamalla mittanauha lattialle seinään kiinni, aseta kantapää seinää vasten ja seiso koko painolla jalkasi päällä ja katso jalkateräsi mitta millimetreinä. Hanki noin 3–5 mm suurempi pohjallinen kuin jalkateräsi mitta on.
Toimituskulut sisältyvät hintaan! Postitetaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä 1. luokan kirjelähetyksenä.
Lisätietoja hannu.hirsimaki@healh.fi
 
Jos muotopohjallinen ei tunnu hyvältä;
Normaali sopeutuminen kestää noin 2–6 viikkoa, ja tänä aikana lihaksissa tuntuu ns. harjoituskipua. Tällöin polvissa ja selässä voi esiintyä pistävää kipua. Jalkapohjassa voi tuntua painetta, jos jalkapöytä on madaltunut. Paineen tunne ohjaa painopistettä oikeaan suuntaan eli päkiälle. Tällöin jalkapohjan lihakset aktivoituivat ja vahvistuvat jolloin pohjalliseen kohdistuva paine vähenee. Ns. veltto jalkaterä aiheuttaa herkästi pitkäaikaisessa rasituksessa mahdollisesti myös rakkoja. Jalkaterän lihasvoiman kasvaessa  hiertymiä ei enää tule.

Lisätiedot

Koko OrtoMalli

, , , , , , , , , , , , ,