HealH Oy on huhtikuussa 2007 perustettu perheyritys, jonka päätoimi on tuottaa lääkäripalveluja. Lastenlääkäri Hannu Hirsimäki on tavoitettavissa tarvittaessa lähes kellon ympäri. Kehitteillä on lisäksi erilaisia matkailuun, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä palveluja. Perheyrityksen nuorempaa sukupolvea edustava Joni Hirsimäki tekee tällä hetkellä kirurgian erikoistumiseen kuuluvaa runkokoulutusjaksoa Porissa ja lisäksi on osa NITEP tutkimusorganisaatiota valmistellen väitöskirjaa olkaluun yläosan murtumista. Perheyrityksessä työskentelee myös fysioterapeutti Anniina Mikkola sekä farmaseutti/ravitsemusterapeutti Heidi Hirsimäki.

Verkkokauppa-osiosta löydät e-kirjanpohjallisiakevennystuotteita ja modifioidun Osgood Schlatter-polvituen. Voit helposti tilata mieleisesi ja maksaa verkkopankissa tai luottokortilla tuotteen tilauksen yhteydessä. Tuote lähtee 1. postissa heti tilausta seuraavana arkipäivänä.

OneLife on interaktiivinen elämäntapamuutospalvelu, jossa henkikohtaisena valmentajanasi toimii lääkäri. Yrityksen toiminta on laajentunut myös triathlonin pariin ja mm. urheilijaprofiileista löydät triathlonisti Heidi Hyvärisen profiilin ja blogin. Tavoitteena on tuoda lääkäripalvelut lähelle kuntoilua ja erityisesti triathlonharrastusta. HealH Oy:n lääkärit ovat olleet mukana urheilutapahtumissa vastaamassa ensiavusta tai osana ensiapuorganisaatiota. Mikäli tarvitset tapahtumaasi ensiapupisteen, voit ottaa yhteyttä ja kysyä tarjouksen.

Löydät meidät myös facebookista osoitteesta  www.facebook.com/HealhOy.